Pages

Wednesday, 16 December 2015

Dota 2


hari tu aku cerita pasal mobile game yang top kn.. kali ni aku nak kasi story sikit pasal computer game ni.. game yang aku pilih ialah Dota 2.. game ni mmg terbaik.. grafik pon ok.. mesty susah org nak buat game ni..Dota 2 adalah sebuah permainan video strategi yang akan datang yang dihasilkan oleh Valve Corporation dan merupakan susulan dari Defense of the Ancients pada Warcraft III: Reign of Chaos dan The Frozen Throne.game ni Diumumkan secara rasmi pada 13 Oktober 2010 di laman web majalah Game Informer, Permainan itu sekarang sedang menjalani fasa Beta. Meski pun model perniagaan permainan itu telah diselesaikan, Dota 2 menggunakan  pelantar oleh Valve Steam, di mana permainan itu telah dikembangkan untuk berjalan secara eksklusif untuk peningkatan permainan ditalian dan pengiriman kemaskini. Dota 2 ni beroperasi dan berfungsi  pada Microsoft Windows dan Mac OS X.
Dota 2 ni terdiri daripada game yang  berasaskan sesi multiplayer online, dimana matlamat utama permainan ini adalah untuk pasukan memusnahkan kubu kuat pihak lawan.lebig kurang macam clash of clan tu la.cume yang bezanya, Setiap pemain mengawal satu watak pemain dipanggil "wira" yang diberi tanggungjawab untuk mengambil bahagian dalam pertempuran pasukan yang berlaku di sepanjang siri lorong yang menghubungkan pangkalan lawan mereka, selari dengan menara pertahanan. Unsur-unsur permainan yang sebahagian besarnya diperbadankan dari Defense of the Ancients, dengan pereka utama permainan, IceFrog, sebagai pemaju yang paling lama dan semasa yang berkhidmat untuk arena Warcraft III.

bila on game, dia akan keluar mende nih

nih dia punya character

antara hero yang tops

yang ni pon ramai jugak yang guna

yang ni boleyh dikategorikan dlm class acher

yang ni character yang agak hebat ketika dalam medan perang



yang ni pulak mage class

0 comments:

Post a Comment