Pages

Saturday, 16 December 2017

EXIBITION

sekarang tibalh masa exibition, kami semua telah sepakat untuk memilih quill mall sebagai lokasi exibition kami, kami semua perlu menghias booth kami agar dapat menarik pengunjung untuk datang ke booth kami.

disinikan saya setakan sedikit video untuk mengambarkan bertapa meriahnya susana semasa  exibiton tersebut dijalankan





dance

0k, kali ni aku nak share tentang videodance untuk exibition nanti.. kami semua perlu berlatih berhari hari untuk memahirkan diri supya nanti xterabur.. ok,, mari kita saksikan.. semoga terhibur..


FINAL YEAR PROJECT WEB

ok.. disini, aku sertakan FYP web, disini ada disertakan kesluruhan animation batch kami semua..

https://www.animatorsinblack.com/



Final fyp

ok,, setelah berhempas pulas menyiapkan tugasan yang diberi, akhirnya siap juga 3D short animation aku. overall masih banyak yang perlu diperbaiki dalam short animation ini, tapi memandangkan masa yang suntuk, aku tak sempat nak repair kesilapan tu.. orang kata.. kita dah cuba sehabis baik.. sekarang, cuma mampu menanti hari markah keluar..



reference animation

untuk FYP kali ni, aku bankyank mengambil reference ari short animation, film2 untuk membantu aku mendapatkan idea dalam menghasilkan 3D short animation yang lebih baik..
dibawah ni aku serta kan beberapa contoh reference yang telah diambil.



Back to work

ok.. sekarang, kite sambung buat FYP.. masa nak present dah semakin dekat.. kerja banyak lagi xsiap.. kepala pon pening nak siapkan semua tu.. present pulak depan orang industri.. memang ketar habis la..

video diatas adalah footage yang xjadi.. tapi, letak jgk la untuk ditunjukkan kepada yang nak melihatnya..

Monday, 20 November 2017

dataran merdeka